Forside Bådferie Hvad koster en bådferie?

Hvad koster en bådferie..?

Kort fortalt er det således, at hvis man sammenligner bådferien med en almindelig charterferie kan man ofte spare mange penge. Sammenligner man derimod med f.eks. leje af et sommerhus i Danmark skal man regne med ca den dobbelte leje for en båd i forhold til et sommerhus til det samme antal personer.

Foruden udgiften til selve rejsen til og fra feriestedet, der for de fleste kunders vedkommende foretages i bil, kan vi på denne side give nogle eksempler på lejepriser for både i nogle tilfældigt udvalgte lande. Vi tilbyder over 2.000 både i omkring 10 forskellige lande og vi har derfor valgt kun at medtage de konkrete prislister på de mest udbredte feriemål andet sted på denne hjemmeside.

I tillæg til lejepriserne skal man beregne en udgift på ca kr. 600-1.200,00 for kaskoforsikring af båden. Dette beløb refunderes ikke. Man kan i stedet vælge at lægge et depositum/selvrisiko i størrelsesorden 5.000,00 til 11.000,00. Dette depositum refunderes fuldt ud når båden afleveres rengjort og ubeskadiget.

Forbrug af brændstof (diesel) ca. 800-1.200,00 kr pr. uge (Visse steder i England er brændstof dog oftest inkluderet i lejen) Fortæring (madvarer er i stort set hele Europa billigere end i Danmark) Eventuel afbestillingsforsikring 4-6% af rejsens pris. Udgifter til slusepenge/bropenge ca 10-20 kroner pr. sluse er normalt inkluderet

Opsummeret koster en standard båd ca 2.500,00 - 3.000,00 pr. person pr. uge ved 4 -6 personer hvortil skal lægges udgiften til transport til og fra feriestedet. Nyere luksusbåde vil være noget dyrere, mens man f.eks. i England kan leje lidt billigere både hvis man fordeler udgiften på 6 personer og vælger en beskeden båd.

 
Naturbillede bådferie

Naturbillede bådferie

Naturbillede bådferie

…det spørgsmål stiller man sig naturligvis ret hurtigt og vi har derfor lavet nogle generelle oplysninger der kan give Dem et ret godt indtryk af de samlede udgifter ved en bådferie.

Vi sammensætter naturligvis en helt fast og nøjagtig pris når De har fastlagt Deres ønsker om båd, lejeperiode, transportform o.l.